lauantai 9. elokuuta 2014

Jo toteutettuja projekteja

Jotenkin ompeluprojekteja on kauhean vaikeaa aina aloittaa. Tarvitsee olla joku pakote. Kuten "pakko saada kerhotädeille lahjat valmiiksi huomiseksi." Varmaan se on tämä vasta-alkajan pelko persiissä, että valmista ei tule koskaan tai epäonnistuu kuitenkin. Tässä nyt on kuitenkin muutamia jo toteutettuja projekteja. 

 Kerhotädeille tein jouluksi tällaiset kolikkopussit vanhasta verhokankaasta. Kaava löytyi netistä. En nyt juuri muista blogia, mutta vapaata riistaa oli. :)

Kerhotätien pussukat

Jossain vaiheessa kankaita tilatessani tajusin, että kaikkien ihanien kuosien keskellä ihminen tarvitsee ihan yksivärisiäkin kankaita. Tarve legginsseille tulikin ihan heti kankaiden kotiuduttua meille ja Ottobren Ruusunpuna -kaavalla tein muutamat legginssit.


Legginssejä tyttärelle
  Sitten se kauhistus. Sain ajatuksen, että teenpäs lahjaksi paidan. Minullahan on niin kivoja kankaita kaapissa. Juupa juu. Ostin kaksoisneulan. Ja sitten tappelemaan. Sillä on jotain minua vastaan. Ei vietävä. Säädän konetta. Säädän vaikka mitä. Ei. Ei. Ei. Ei vaan toimi. Hyppytikkiä vaan. Ystävä tulee hätiin. Hiki tulee, kun projekti vaan venyy. Ystävä säätää. Yritetään yhdessä. Vieläkin hyppytikkiä! Vaihdetaan koneita ja lankaa ja vaikka mitä... No langassa oli vika. HÖ! No paita saatiin valmiiksi ja vietyä synttärisankarille. Olen edelleen sitä mieltä, että kaksoisneula ei vaan tykkää musta.

Raglanhihainen t-paita

Ja Ottobren Rascal kaavalla on tämä raglanhihainen t-paita tehty. Ja kangas on ihanaa Metsolan apilaa. Joustofroteeta tietenkin.

4 kommenttia:

 1. Niin ihania ompeluksia :) jään odottamaan innolla uusia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Kauhee into tuli, kun näki nää kuvat taas. Ompeluprojekteja on kasa odottamassa..

   Poista
 2. Sinulla näyttää olevan sama ongelma aloittamisessa kuin minullakin. Tarviin sen paineen että saan aloitettua ompelemisen.

  VastaaPoista