keskiviikko 20. elokuuta 2014

Voihan hyppytikki

No johan... Kauhealla inspiraatiolla aloin availemaan paitatehdasta. Usea paitakangas jo valmiiksi leikattuna ja ei kun ompelemaan. Niin eikö se kaksoisneula ala taas temppuilemaan. Säädän ja säädän. Ei voi olla taas totta. Ystävä antoi neuvon, että aja vaan niin saattaa olla, että lähtee menemään jonkin ajan kuluttua ilman hyppytikkiä. Ja niin kävikin. Sääli vaan, että se kangas jolla ajelin oli aivan eri laatuista kuin paita, jota olin ompelemassa ja kun siirryin ompelemaan paitaa, ei voi oikeen ees puhua hyppytikistä, kun ei toisen neulan lanka ottanut juuri kiinni kankaaseen. Kokeilin vaikka mitä. Selasin blogeista vinkkejä. Ompeluelämää facebook ryhmästä vinkkejä. Kaikki kokeiltu. Mun Singeri on varmaan sitten tarkoitettu johonkin muuhun, kuin kanttaukseen. Ei se vaan pelitä. :(  Alkaa ahdistaa. En vaan taaskaan voi luovuttaa. Ei kun saumuria käyttämään vaan...

Täytyy sanoa, että aika erikoista käsitellä tää Sampsukan Sydänlukko -trikoo. Ei ole kauhean elastaaninen eikä pehmeä. Ostin tätä palasen ja päässä oli jo valmiiksi suunnitelma paidasta, jossa hihat ovat mustaa trikoota. Kaava on Ottobren Fall Basic.


Sydänlukko paita


Yksi ihan lempparikangas, joka odotti kaapissa oli tämä joustofotee, jossa on kukkia ja omenoita. Ompputarha oli tämän Sampsukan kankaan nimi. Ihanan pehmoista. Tämä on myös samalla kaavalla tehty kuin Sydänlukkopaita.


Ompputarha paita


Muutama suunnitelma on päässä gluteenittomista herkuista, mutta ikäväkseni iski flunssa, eikä oikein inspiroi nyt leipoa. Mutta kohta on jotain tulossa taas. Ohjeet pyrin tekemään niin, että ovat tehtävissä ihan tavallisista aineista tai gluteenittomana.


2 kommenttia:

  1. Niin ihanat paidat :) , olis kiva nähdä myös sovituskuvia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän niitäkin tule, kun saan kameran akun ladattua.

      Poista