lauantai 28. helmikuuta 2015

Leivontatuotteita testaamassa

Raision Confetissa kävin taas shoppailemassa. Palvelu on aina hyvää. :) Tällä kertaa lähdin hakemaan oranssia sokerimassaa vauvakutsujen mokkapalojen koristeisiin. Confetissa pysähdyin sokerimassatiskille tällaisten makumassojen eteen. Mielenkiintoni herätti appelsiinin makuinen FunCakesin Fruity Orange. Valitettavasti pakkaus on hopeanvärinen, eikä väriä näe läpi. Oranssin sävystä ei siis haisuakaan. Myyjäkään ei ollut kyseistä tuotetta kokeillut. Mansikan makuinen (punainen massa) oli kuulemma melko tummaa punaista. Otin siis tuotteen riskillä kokeiluun. En ole kauhean viehtynyt sokerimassan tympeään makuun. Appelsiinin makuinen massa houkutteli. 

Fun Cakes- Fruity Orange

Massa tuoksui ihanan appelsiiniselta. Ja maistui hyvältä. :) Värisävy ei ollut tumma vaan persikkainen oranssi. Massasta tehty koriste ja mokkapala yhdessä maistui ihan Fazeriinalta.
Kuuntelin Confetissa käydessäni korvat höröllä, kun myyjä puhui toisen asiakkaan kanssa tuotteesta nimeltä Crisco All-Vegetable. Myyjän puheiden mukaan tätä kun laittaa alle, ei sokerimassa tartu pöytään/alustaan. Pakkohan sitä on kokeilla (, vaikka tähän tarkoitukseen kai kävisi ehkä joku muukin kasvirasvalevite? Tää on kuitenkin tällainen melko mauton, joten ei tule mitään margariinin makuisia koristeita. Eikä jää kiiltelemään.) Tekeillä kun oli 50kpl pieniä jalanpohjakoristeita ja välillä tuoreen sokerimassan kanssa on ongelmia koristeiden teossa. Vaikka kuinka laittelee massan joukkoon tomusokeria, tarttuu massa kiinni. Välillä on vaikea arvioida mikä määrä tomusokeria on hyvä määrä. Tomusokeri myös myös tekee esim. mustasta väristä harmahtavan, joten mieluummin vähemmän kuin enemmän. Myyjä oli myös sitä mieltä, että hieman jo kovettuneen sokerimassan saisi tätä lisäämällä pelastettua. 

Criscoa sipaisin silikonimuotin pohjaan ja sokerimassakoristeet irtosivat tosi hyvin. Joka koristeen välissä ei tosiaankaan tarvinnut lisäillä, vaan lisäilin vasta sitten, kun alkoi tuntumaan siltä, että tarttuu taas kiinni. 

Crisco All-Vegetable


Kiitos Raision Confetti!
2 kommenttia: